جلسه آشتی کنان پروین و قلعه‌نویی! حرف عجیب نیکبخت به قلعه نویی دلیل غیبت کریم باقری در مراسم مادر استیلی نتیجه و ویدئو خلاصه بازی تراکتور و گل گهرسیرجان در جام حذفی (۲ آذر ۱۴۰۳) | حذف ناباورانه شاگردان اسکوچیچ در خانه مهرداد محمدی شانسی برای بازگشت ندارد ماشاریپوف، برگ برنده موسیمانه مقابل پاختاکور پاختاکور در اوج بحران مقابل استقلال نتیجه بازی پرسپولیس و مس سونگون در جام حذفی(۱ آذر ۱۴۰۳)+ ویدئو گل‌ها| برد آسان در روز شکستن طلسم گلزنی ویدئو خلاصه بازی پرسپولیس و مس سونگون در جام حذفی(۱ آذر ۱۴۰۳) رضا مهاجری در بیمارستان بستری شد (۱ آذر ۱۴۰۳) پخش زنده بازی پرسپولیس و مس سونگون (۱ آذر ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین بازگشت فرجی به قلب دفاع پرسپولیس استادیوم آزادی تا پایان سال ۱۴۰۳، آماده میزبانی نیست پاتریس کارترون، سرمربی سپاهان، وارد ایران شد (یکم آذر ۱۴۰۳) + عکس تاریخ‌نگاری حضور تیم‌های مشهدی در مسابقات فوتبال باشگاهی کشور/ قسمت ۱۸۴ روزبه چشمی از جمعه در تمرینات استقلال اسکوچیچ: در جام حذفی، جای اشتباه‌کردن نداریم
سرخط خبرها

روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | «رجب» دایره طلایی

  • کد خبر: ۴۳۸۷۱
  • ۳۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۷
روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | «رجب» دایره طلایی
شهید رجبعلی چمنی فنون کشتی را چنان ملکه ذهن داشت و آن‌ها را بر روی تشک اجرا می‌کرد که در میان ورزشکاران و تماشاچیان به «رجب فنی» معروف شده بود.
معتقد بود: کشتی با نام مولا‌علی (ع) عجین شده است و فردی که در این رشته ورزش می‌کند، باید چنان رفتار کند که در شأن نام علی (ع) باشد. شهید رجبعلی چمنی فنون کشتی را چنان ملکه ذهن داشت و آن‌ها را بر روی تشک اجرا می‌کرد که در میان ورزشکاران و تماشاچیان به «رجب فنی» معروف شده بود. از دوره دبستان به کشتی روی آورد و در باشگاه پهلوانی، زیر‌نظر پهلوان بهادری و قدیر نخودچی، کشتی را فرا گرفت. سال‌۱۳۵۸ بود که در وزن ۴۸ کیلوگرم روی تشک رفت و بر سکوی قهرمانی ایستاد. وی فیزیک خوبی داشت و بر روی تشک، کشتی‌گیری جسور و هوشمند بود و هیچ‌گاه خودش را بازنده نمی‌دانست. به‌خاطر دست‌و‌پای بلندی که داشت، زیر‌های خوبی می‌گرفت و فن سگک، شگرد کارش بود و رقبایش در مقابل اجرای این فن او، دوام نمی‌آوردند. رجبعلی کسب مقام‌های مختلف در شهرستان و استان را در کارنامه ورزشی‌اش به ثبت رسانده بود. رجبعلی چمنی که در اول شهریورماه سال‌۱۳۴۱ پای به کره خاکی گذاشت، در دوم اردیبهشت ۱۳۶۱ در منطقه سومار بر اثر اصابت ترکش خمپاره به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->